3 ting du skal være opmærksom på, når du skal parkere inde i byen

Posted By on juli 12, 2020

Når man kommer kørende til en af de lidt større byer her i landet, så kan det nogle gange godt være en smule besværligt, når man skal finde en parkeringsplads – specielt hvis man ikke er kendt i området.

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde en god parkeringsplads, næste gang du kommer til en større by, så får du her 3 råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal parkere inde i byen.

1. Parkeringsselskaber

Specielt omkring boligkvartererne inde i byerne kan man ofte finde en del parkeringspladser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at disse kan være ulovlige at parkere på, hvis du ikke har en tilladelse af en af beboerne.

Dette skyldes, at grundejerne ejer disse parkeringspladser, som bliver kontrolleret af et parkeringsselskab. Klik her, hvis du vil vide mere om parkeringsselskaber og reglerne for at parkere disse steder.

2. Offentlige parkeringspladser

Du kan også finde offentlige parkeringspladser inde i byerne. Dette kan f.eks. være i form af parkeringshuse, hvor man skal tjekke ind, men det kan også være i form af almindelige, udendørs parkeringspladser.

Hvis du benytter disse udendørs parkeringspladser, så er det dog vigtigt at være opmærksom på, at du ofte skal tjekke ind på enten en parkeringsstander eller en app.

3. Parkering på gaden

Når du vælger at parkere din bil i parkeringsbåse på gaden, så bør du ligeledes være opmærksom på, at det i nogle byer kan kræve en parkeringslicens, førend du må holde på disse pladser i længere perioder.

Ofte må du kun holde på disse pladser i omkring en time, hvis du ikke har en parkeringslicens eller lignende. Det er derfor enormt vigtigt, at du altid er opmærksom på parkeringsskiltene i området, sådan at du ikke risikerer at få en parkeringsbøde.

Posted by porcorosso