Bedre ånde med e-cigaret

Posted By on marts 13, 2014

Negative bivirkninger

Jeg er i starten af 40’erne og single, hvilket jeg har været i snart 7 år og ærligt talt så går det mig på. En af de ting jeg giver skylden er bl.a. min yderst belastende træng til cigaretter, som har gjort, at jeg nu døjer med uklædelige gule tænder og en ildelugtende ånde, som der lader til, at der ingen kur er på. Jeg har længe gået og følt, at der intet er at gøre ved det, og da jeg ikke just er den stærkeste psykisk, så har det medført, at jeg kun er begyndt at ryge endnu mere end førhen. Dette gør kun problemet værre.

En ny dille

e cigarette En dag da jeg sad foran min computer på min nærmest faldefærdige kontorstol, faldt jeg ved et tilfælde over et begreb, jeg ikke havde hørt om før, som var ’’elektronisk cigaret’’. Jeg undrede mig noget over, hvad pokker det var for noget og begyndte derfor straks at finde frem til nogle svar. Jeg fandt frem til, at en e-cigaret var det sunde alternativ til den faste ryger, som ønskede at omlægge vise elementer i sit liv og opnå en sundere levevej, hvilket akkurat var lige det jeg stod og manglede! Der gik derfor ikke lang tid før jeg endte med at bestille en startpakke. Nu gjaldt det blot om at vente før den ankom.

 

Ingen tobaksrøg

Jeg har nu modtaget min e-cigaret og ryger ikke tobak mere af denne grund. Jeg er faktisk kommet rigtig godt i gang med rygestop og føler slet ingen former for trang til en almindelig cigaret overhovedet, hvilket er helt igennem fantastisk. Derudover, så er mine tænder blevet synligt hvidere og ikke nok med det, så er min ånde gået hen og blevet helt igennem fantastisk. Jeg tilmed begyndt at dyrke motion i form af løb og er allerede kommet forholdsvis langt. Ja, jeg har det skønt!

 

Posted by porcorosso