Chili frø og mormors hemmelighed

Posted By on februar 13, 2014

Mormors køkkenhave

Ude i min mormors køkkenhave er der en masse spændende ting. Hun har et drivhus, hvor hun blandt andet har tomater, agurker og ikke mindst hendes skønne chiliplanter. Normalt kan børn ikke lide chili, men jeg har spist dem, siden jeg var helt lille. Jeg er vant til disse stærke planter, og jeg nyder dem stort set hver dag, i al den mad jeg indtager. Mormor har lært mig, hvordan jeg skal så chili frø, og endvidere har hun lært mig at passe dem bedst muligt. Hun siger, at chiliplanter skal have en masse kærlighed, og at man skal se til dem hver dag. Det gør jeg også når jeg selv planter chilier. Chili frøSommetider putter jeg også mine chiliplanter, så jeg er sikker på, at de har det godt natten over. Det er måske en lidt fjollet ting at gøre, men det virker fint, synes jeg.

 

Mormors chili hemmelighed

Da jeg var helt lille, var jeg altid med mormor til diverse grøntsags konkurrencer. Her vandt hun altid priser for sine berømte chiliplanter. Jeg kan huske, hvordan vi altid tog ud og spiste bagefter, fordi hun havde vundet. Hun var altid meget glad og meget stolt. Den dag i dag kan jeg sagtens følge hende, og jeg ønsker selv at træde i hendes fodspor. Mormor siger altid, at jeg er født med talentet, og at jeg bare skal udvikle evnen. Derefter tilføjer hun altid: Hvor er der vilje, er der vej. Min mormor er en meget klog dame, men hun er desværre gået hen og blevet syg. Det er derfor, jeg har fået hendes hemmelighed til den perfekte chiliplante; masser af kærlighed. Det lyder forholdsvis simpelt, men det er meget tidskrævende. Næste gange der kommer chili konkurrencer, vil jeg stille op på vegne af min mormor. Jeg agter at gøre hende stolt.

Posted by porcorosso