Farlig alkoholisme sygdom

Posted By on december 5, 2014

Hvis du ikke kender en farlig alkoholisme sygdom, så vil jeg da også mene, at du skal til at læse lidt op på din lektie. Det er jo sådan, at alkoholisme efterhånden er blevet ret almindeligt, og vi ser altså mere og mere til det. Det er jo faktisk så almindeligt, at der mindst findes en i hver eneste familie rundt i Danmark. Det er ret vildt, og jeg tror at det nok har noget at gøre med, at alkohol simpelthen er blevet en del af vores kultur på en helt anden måde end det har været førhen. Det har altid være i vores kultur at safte os helt ned, men nu er vi begyndt at gøre det så ofte, at vi simpelthen tager skade af det. Det er slet ikke godt, og jeg syntes da virkeligt, at du skal begynde at overveje, om du rent faktisk vil leve på denne måde. Det er virkeligt ikke godt, og jeg syntes altså helt klart også, at det på et eller andet tidspunkt simpelthen er nødt til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk snakker om.

Snak om alkoholisme sygdom

Ikke desto mindre, så vil jeg mene, at det er vigtigt, at vi begyndet at gøre folk opmærksomme på en alkoholisme sygdom, så de også finder ud af, hvor meget det rent faktsik skader vores samfund. Det ville jo virkeligt ikke gøre noget, hvis folk fik lidt mere fokus på den mest udviklede alkoholisme sygdom. Den er meget farlig, og jeg ved, at der er flere og flere der rent faktsik bliver ramt af den. Det er synd hver eneste gang, og jeg håber helt klart også, at der derfor begynder at komme mere fokus på denne farlige alkoholisme sygdom. Det kan kun gå for langsomt, og jeg syntes altså virkeligt, at du skal indse, at det snart er tid til en kampagne mod alkoholisme sygdom.

 

Posted by porcorosso