Fedt USB stik

Posted By on august 10, 2014

Jeg har lige købt et utroligt fedt USB stik, og derfor er jeg simpelthen så glad. Jeg kan faktisk ikke huske sidste gang jeg blev så glad for noget elektronik. Uanset hvad så kan jeg slet ikke få armene ned, og det i sig selv, er jo bare fedt. Der er jo ikke rigtigt nogen grund til, at jeg ikke skal være glad, og derfor er jeg det også bare. Det er dog lidt vildt, at jeg er blevet så glad af et nyt USB stik, men i ved hvad man siger om små hjerner og små fornøjelser. Det er jeg helt klart et tydeligt tilfælde på, og derfor er der altså heller ingen grund til, at jeg ikke skal være glad for dette. Det har jeg valgt at være, og der er heller ingen grund til at jeg ikke skal være det. Jeg håber sådan set bare, at folk derude er i stand til at kunne forstå, hvorfor jeg rent faktisk er så glad for dette USB stik. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at det er godt for mig, at være så glad, og det er simpelthen også en af grundene til, at jeg virkeligt er så glad. Det er jo ret så fedt, og som sagt, så er jeg altså også helt i top over det.

Glad for mig USB stik

Der er altså aldrig snak om, at jeg er for glad. Derfor gør det vel heller ikke noget, at jeg lige for en gangs skyld spreder lidt glæde. Det er jo ret så fedt at gøre, og derfor er der altså heller ingen tvivl om, at det virkeligt er godt for mig. Jeg håber altså bare, at folk kan værdsætte, at det ikke er altid, at jeg er så glad. Så når jeg for en gangs skyld rent faktisk er så glad for et nyt USB stik, så mener jeg heller ikke at det gør nogen skade. Det er jo kun godt at være glad, og så er det vel lige meget om, det er på grund af et nyt USB stik.

Posted by porcorosso