Forsøg med scotte pillefyr

Posted By on februar 4, 2014

Jeg har i lang tid forsøgt at komme i gang med at bruge et scotte pillefyr. Det forholder sig dog sådan, at i lige så lang tid kan huske tilbage, så kan jeg ikke så meget som en eneste gang huske hvad der rent faktisk skete med mit gamle scotte pillefyr. Det er træls, og jeg ville ønske at jeg kunne huske det. Det kan jeg desværre ikke og det er jeg altså ret sur over. Hvis jeg kunne huske hvor mit gamle scotte pillefyr var blevet taget hen, så kunne jeg helt sikkert at støvet det op igen. Scotte  pillefyr  Det er dog bare sådan, at jeg ikke ved dette, og at der nok kommer til at gå lang tid, før jeg finder ud af det igen.  Det er altså træls, og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er svært for mig at finde ud af hvad jeg skal gøre. Jeg har overvejet at tegne dette gamle pillefyr ud fra min hukommelse, men det har også vist sig at være umuligt.

Muligheder med et scotte pillefyr

Det er altså virkeligt ikke til at sige, om jeg nogensinde for mit scotte pillefyr at se igen. Jeg tror desværre at det er for sent, men hver eneste gang at jeg har mistet alt håb, så kommer der er en lille brik, som måske kan vise mig det store billede. Det store billede som altså kan vise mig, hvad der rent faktisk kommer til at foregå med det hele, og ikke mindst hvor mit scotte pillefyr er. Så hvis jeg skal give jer alle sammen et godt råd, så skal det helt klart være at passe lidt mere på jeres gamle ting. I ved nemlig aldrig hvornår i kan komme til at mangle jeres gamle scotte pillefyr. Det kan være fra nu af.

Posted by porcorosso