Hvad er et sup board?

Posted By on januar 14, 2021

Hvis du elsker vand og at være aktiv, så skal du helt sikkert have dig et sup board. Med et sup board kan du nyde hele sommeren ude på vandet. Hvis vejret er til det, så kan du padle en tur ud på fjorden, søen eller hvor du lige har tilgang til vand henne. Det er en fantastisk mediterende og hyggelig aktivitet, som man kan sagtens kan lave sammen med sin familie.

Hvordan virker et paddleboard?

Et sup board, også kaldt et paddleboard i nogle kredse, ligner et slags surfboard. Modsat et surfboard, er et sup board dog ikke så glad for bølger. Hvis der er for mange bølger på vandet, så er det nemlig rigtig svært at holde balancen på et sup board.

På et sup board handler det om at holde balancen på midten af bordet, imens man med en paddle skiftevis fra højre og venstre side, skubber vandet tilbage og sig selv og sup boardet frem. Til at starte med bruger man meget energi på blot at holde balancen, men når man først har fået styr på fodfæstet, så kan man slappe mere af og nyde naturen.

En familievenlig aktivitet

Et sup board er noget hele familien kan få glæde af. Det er en anderledes måde at komme sammen på, og samtidig en fantastisk mulighed for at få knyttet nogle nye og sjove bånd med hinanden på. Til at starte med, der kan man få nok af tiden til at gå med at blot grine af hinanden falde på halen, men efterhånden som alle begynder at få styr på balancen, så er det en fantastisk afslappende familieaktivitet.

Hvis du tænker at det overstående kunne være noget for dig og din familie, så kan du finde jeres drømme sup board online.

Posted by porcorosso