Hvorfor støbe et betongulv selv?

Posted By on april 26, 2014

Jeg har hørt om folk, der støber deres betongulve selv, og det synes de så er helt vildt fantastisk, fordi de så selv kan gå at tage æren for det, og være stolte af det. Jeg har det modsat. Jeg vil langt hellere have, at nogen støber et betongulv for mig, end at jeg selv skal kæmpe med at finde ud af, hvordan jeg selv ville skulle gribe opgaven an. Når man får en professionel til at støbe et betongulv for sig, så ved man, at man har at gøre med en person, der har prøvet det før, og som ved, hvordan man gør. Det tager lang tid at støbe et betongulv, og det er en helt anden ting. Det er en ting, der gør, at jeg, ved ikke at støbe mit betongulv selv, får frigivet en hel masse tid, som jeg så kan bruge på noget andet.

Da min håndværker var her for at lave det omtalte betongulv, der brugte jeg for eksempel tiden på at bage en rigtig god kage, hvor jeg så tilbød ham et stort stykke, så jeg var sikker på, at han havde en hel masse energi til arbejdet. Og der var mere tid tilbage. Den brugte jeg på at læse i en god bog, og nyde, at det ikke var mig selv, der løb rundt og støbte et betongulv.

 

Hvilken håndværker, jeg brugte?

Jeg fandt en god pålidelig side på nettet, det var denne her: http://www.c2-danmark.dk/betongulv/og det var et rigtig godt valg. De sørgede for, at det hele gik i orden, sendte en håndværker ud, og gjorde alt hvad der skulle til, for at det stod et færdigt betongulv tilbage til mig. Jeg har intet at klage over, for alt gik virkelig bare som smurt og det var så god en følelse for mig.

Posted by porcorosso