John Masters produkter kunne have røget i skraldespanden

Posted By on februar 8, 2014

De meget farlige produkter

Jeg læste en artikel den anden dag, om en masse farlige produkter. Jeg læste, at varer bestilt over nettet, oftest var dem, der var mest farlige. Sommetider kunne der være giftige stoffer i, der kunne give en masse bivirkninger, sygdomme og i værste tilfælde døden. Produkterne var alt fra madvarer til skønhedsprodukter. Jeg blev i øjeblikket en smule nervøs, og tjekkede derfor, om jeg havde nogle af produkterne i hjemmet. Det havde jeg heldigvis ikke. Om aftenen blev jeg mere nysgerrig, og søgte efter billeddokumentation for disse alvorlige bivirkninger med mere. Mange af billeder var utroligt uhyggelige, og min mand måtte holde mig i hånden hele natten.

At gennemgå sine produkter alt for mange gange

Hele natten igennem drømte jeg om, at mine produkter også blev giftige, og at jeg derfor skulle forlade mine mand og mine børn. Da jeg vågnede, var jeg helt svedig, og jeg dobbelttjekkede mine produkter igen. Jeg gennemgik specielt mine hårprodukter fra John Masters rigtig meget, da jeg har købt disse over nettet, men intet kunne jeg finde. John Masters er et rigtig skønt mærke, der laver en masse lækre produkter, og jeg ville derfor blive meget ked af det, hvis jeg skulle opgive dem. Jeg har alle hårprodukterne både shampoo, balsam og arganolie. Shampoo og balsam bruger jeg, hver gang jeg vasker hår, men arganolie bruger jeg højst en gang om ugen. Læs mere her

En forvirret mand

Min mand blev helt forvirret af mit tjekken af produkter, og spurgte derfor, hvad jeg lavede. Jeg forklarede ham, at jeg havde været bange, efter jeg havde læst en artikel, men at jeg nu var okay. Han smilte af mig, kyssede mig i panden og hev mig med ned tilbage i sengen. Her lå vi og snakkede det hele ud.

Posted by porcorosso