Lav pandekager til morgenmad

Posted By on december 24, 2020

Synes du heller ikke, at morgenmad er et super spændende måltid? For mange mennesker er morgenmaden et måltid, som bare skal overstås, og et måltid som også ofte bliver forbundet med at være lidt stresset, fordi man typisk skal ud ad døren, lige efter man har spist.

Men det kan du hurtigt lave om på, og det kan du nemlig ved at lave mere spændende morgenmad. På de morgener, hvor du har tid, kan du eksempelvis vælge at lave pandekager – det er nemlig meget lækkert, og så bidrager det til en hyggelig og stille morgen. Se mere lige her.

Ikke hverdagskost

Det siger sig selv, at man ikke skal spise pandekager til morgenmad hver dag. Pandekager er ikke det sundeste, man kan spise til morgenmad, så man skal nok hellere gøre det til en vane at spise havregryn, yoghurt, rugbrød eller lignende ting, som mætter og er sundere.

Men der skal da være plads til pandekager en gang imellem! Du kan eventuelt lave en aftale med dig selv, om at du må spise pandekager til morgenmad, når du har weekend, eller når der sker noget stort – eksempelvis en fødselsdag eller lignende. På den måde finder du en god balance mellem den sunde morgenmad og den lidt mere festlige morgenmad

Lidt ekstra nydelse på en hård dag

Det, som pandekager netop kan bidrage til, er nemlig at give lidt ekstra nydelse på en ellers kedelig eller hård dag. Hvis du ved, at du har en hård dag i vente, hvor der skal ordnes en masse ting, som ikke er så rare, så er det en rigtig god ide at starte dagen godt ud. Og findes der virkelig en bedre måde at starte dagen ud på end med pandekager? Højst sandsynligt ikke – så det gælder bare om at komme i gang.

Posted by porcorosso