Min favoritspiller til Lyoness Open

Posted By on februar 19, 2014

Fantastisk og gennemarbejdet teknik

Han har længe været min favoritspiller. Han er en meget dygtig golfspiller, og alle hans teknikker er fantastiske og gennemarbejdede. Det beundrer jeg ham virkelig for. Han er aldrig velforberedt, og jeg er sikker på, at han må træne i meget lang tid hver dag. I bladene har jeg læst, at han ofte rejser en måned væk fra hjemmet for at træne, og dette gør hans kone meget ensom. Jeg fik meget ondt af hende, da jeg læste det, men omvendt er hun også gift med verdens sejeste mand. Det misunder jeg hende meget for.

 

Et værelsesnummer

Her til sommer skal min veninde og jeg faktisk til Østrig for at se Lyoness Open. Vi er begge meget interesseret i golf, og vi mener begge, at han er vores favoritspiller. Min veninde har tilmed skrevet et brev til ham, som hun håber, at han vil tage imod. Jeg har prøvet at fortælle hende, at vi ikke må forstyrre ham under spillet, men hun har tilfældigvis fået hans værelsesnummer på et af hotellerne. Hun er meget snedig. Det kunne være så sejt at hilse på ham. Vi har derfor tænkt os, at komme tilfældigt forbi.

Posted by porcorosso