Planen med min e cig

Posted By on januar 30, 2014

Det var sådan, at jeg har været igennem en masse ting alene. Det er fordi at jeg altid har nydt at rejse alene, og det er derfor at jeg næsten altid har været alene. Det er dog sådan, at det virkeligt forholder sig sådan, at jeg dagen inden jeg kom i store problemer, hvor det kun var min e cig der kunne redde mig fra at starte med at ryge igen, se billede. Det er nemlig sådan, at jeg kom i ret store problemer. Jeg var ude i byen med nogle venner, og vi rendte rundt og havde en masse sjov.

e cigarette Jeg endte med at møde en fyr, som tog mig med ned i en gyde. Der var slet ingen tvivl om, at det her nok skulle blive en stor oplevelse. Jeg havde selvfølgelig min e cig med, så jeg ikke ville begynde at ryge igen. Det var sådan, at vi gik op og ned hemmelige og låste døre. Der var mærkelige mænd som åbnede dørene og fede kvinder som havde stor magt. Det var på vej tilbage, at vi rendte ind i politiet. Jeg havde heldigvis stadigvæk min e cig, og der var ingen tvivl om, at jeg var glad for dette.

Husk din e cig

Hvis jeg ikke havde haft min e cig, så var jeg helt klart startet med at ryge igen. Det var nemlig sådan, at vi rendte ind i de forkerte mennesker på vej tilbage til byen. Det var sådan, at vi var lidt høje, og vi kunne derfor ikke helt klare disse mennesker. Lige ledes så kunne disse mennesker godt se, at vi ikke var helt klare i hovedet. Vi blev ved med at sige, at vi bare var fulde. Det var dog sådan, at inden det gik op for mig hvad der foregik, så var det allerede forbi. Heldigvis havde jeg stadigvæk min e cig til at redde mig.

Posted by porcorosso