Rengøring af loft i en autolift

Posted By on januar 22, 2014

autoliftFyren

Jeg var til koncert inde i storbyen, hvor jeg mødte tre fyre. Disse fyre var søde, og vi blev hurtigt enige om, at vi skulle stå sammen under koncerten. Vi blev meget fulde og morede os meget. Jeg fik et godt øje til en af fyrene, og ignorerede nærmest de to andre. Den ene af de to andre mødte jeg senere på året, og jeg faldt pladask for ham. Meget komisk eftersom jeg først havde syntes, hans ven var den mest interessante.

 

Selvfølgelig vil jeg hjælpe

Vi begyndte at date, og jeg fandt ud af, at han havde sit eget firma. Han havde et rengøringsfirma og tog ud til forskellige kunder, for at hjælpe dem med netop deres problem. En aften skulle han til storbyen ind på et kæmpe lager for at gøre et loft rent, og han spurgte, om jeg havde lyst til at hjælpe ham. Jeg havde egentlig ikke lyst, men eftersom vi datede, følte jeg, at jeg ligeså godt kunne hjælpe ham. Det kom sikkert mig selv til gode i sidste ende.

 

Kæmpe lager og højdeskræk

Da vi kom ind til lageret, gloede jeg noget. Jeg havde forestillet mig, at det var stort, men dette lager var enormt. Han viste mig over til en autolift, som han ville have, at jeg skulle op i, så vi bedre kunne nå. Jeg lider af højdeskræk, og måtte tage mig ekstra meget sammen, for at kunne udføre opgaven. Efter noget tid gik det meget bedre, og jeg kunne begynde at gøre loftet rent.

 

Romantisk Restaurantbesøg

Da vi endelig var færdige, inviterede han mig ud og spise, for at sige tak for den store hjælp. Vi tog begge på restaurant i arbejdstøj, men det var alligevel utrolig romantisk. Næste gang han spørger, om jeg vil hjælpe, tror jeg, at jeg vil sige ja. Vi dater godt nok ikke mere, men det var virkelig hyggeligt.

Posted by porcorosso