Sådan bliver du bedre til at score

Posted By on oktober 11, 2020

Står det lidt stille på kærlighedsfronten? Hvis det er tilfældet, kan det være, at det er fordi, at dine scoreteknikker er blevet lidt rustne. Teknikker, som virkede for dig engang, virker måske ikke mere, og det er selvfølgelig meget frustrerende – for de fleste er nok interesserede i lidt kærlighed i hverdagen.

Så hvis du er en af dem, som har lidt svært ved at flirte med folk, kan du her få to gode tips til, hvordan du kan lære at blive bedre til at score – det er faktisk ikke så svært!

Søg gode råd og inspiration hos venner

Et rigtig godt sted at starte, hvis man gerne vil blive bedre til at score og flirte, er selvfølgelig at snakke med nogle af dine venner. Du har helt sikkert et par venner, som har det rigtig nemt med at score og flirte, og her giver det altså mening at starte ud med at snakke med dem om, hvordan de gør det.

Måske har de nogle gode tips og tricks, som du kan bruge næste gang, du møder en, som du godt kunne tænke dig at score. Fordelen ved at spørge dine venner er selvfølgelig også, at de ved, hvordan du er, og hvilken scoreteknik der vil passe bedst til dig.

Prøv et scorekursus

Hvis du ikke tror, at det at score er noget, som du nogensinde selv vil kunne lære, kan du også prøve at melde dig til et scorekursus, hvor du vil komme til at lære alt, hvad der er at vide om at score.

Her får du en mere direkte guide til, hvordan man scorer, og hvilke ting man skal undgå, når man skal ud og flirte. Du kan se mere her, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad man lærer på et sådant kursus.

Posted by porcorosso