Scenen med el smøg

Posted By on januar 30, 2014

Det er sådan, at jeg i mange år er blevet kaldt for el smøg, http://e-cigaret-butik.dk/ . Grunden til dette, er sjovt nok fordi at jeg også har brugt en el smøg i mange år. Inden jeg blev kaldt el smøg blev jeg derfor kaldt for smøg. Det er altså en meget sjov forandring, som stadigvæk lykkedes at sprede smil på arbejdet. Det er sådan, at når vi engang imellem for nogle gamle kunder, som ikke kender mit nye navn med el foran, og de kommer ind og råber smøg efter mig, så ender vi altid med at grine. Det er nemlig så, at de skal høre historien om, at mit navn nu er el smøg.

ecigaretDet er altid en god historie, og jeg er faktisk ret glad for, at jeg har et navn der har en så god historie. Det er en sød historie, og det bedste ved hele historien er jo at det rent faktisk lykkedes mig at stoppe med at ryge. Det er faktisk ingen hemmelighed, at det at jeg skulle holde mig selv op på mit navn, gjorde at det var nemmere at stoppe med at ryge. Plus at jeg selvfølgelig havde min el smøg.

Lækker el smøg

Det er sådan, at jeg på grund af min el smøg, og det at jeg også blev kaldt el smøg, så havde jeg altid motivation til ikke at ryge en almindelig cigaret. Det var altså virkeligt lækkert. Det gjorde faktisk også, at det slet ikke var så svært at stoppe med at ryge som jeg rent faktisk havde regnet med. Det er dog sådan, at jeg ikke lige helt er klar over, hvad der lige kommer til at ske. det er dog sikkert, at jeg går tilbage til at hedde smøg. Nej mit navn vil for altid være el smøg. Det er der ingen grund til at ændre.

Posted by porcorosso