Succes med CE4 clearomizer

Posted By on januar 27, 2014

CE4 clearomizerDet er sådan, at mit arbejde er at udvikle vores CE4 clearomizer, og det kan i nok forstå aldrig har været ret nemt, se herinde. Det har altså været lidt af et helvede at producere dette CE4 clearomizer. Det er slet ikke nemt, og hver eneste gang at vi er kommet ud med en ny model, så skal i bare lige være klar over, at vi har brugt utallige timer og forsøg, på at lave den perfekte CE4 clearomizer til dig. Der er altså ingen tvivl om, at på grund af den lange tid med at udvikle sådan en, så sørger vi selvfølgelig også for, at hver eneste CE4 clearomizer vi sætter i din e cigaret virkeligt er god nok.

Der bliver altså ikke sparet på noget, når det kommer til at bruge din CE4 clearomizer. Det er sådan vi har valgt at gøre det i vores selskab. Der er selvfølgelig nogle af de andre producenter, som ikke har været helt så gode. Der er dog ingen tvivl om, at vi helt klart regner med at lære en masse. Der er dog ingen tvivl om, at i lige så lang tid som jeg har været klar over, hvor meget vi rent faktisk skal arbejde for at udvikle vores CE4 clearomizer, så har jeg været meget træt.

Klar over arbejdet med CE4 clearomizer

Ja lige siden vi startede med at producere og altså udvikle CE4 clearomizer, så har det været hårdt arbejde efter hårdt arbejde. Der er slet ingen tvivl om, at vi alle sammen er begyndt at være meget trætte. Det er også derfor, at vi er på vej ud. Der er dog ingen tvivl om, at jeg ville gøre det hele igen. Der er slet ingen tvivl om, at jeg er utroligt stolt. Det samme er alle dem jeg har arbejdet med, og der er slet ingen tvivl om, at denne CE4 clearomizer virkeligt er noget, som vi er meget stolte over at have været med til at udvikle.

Posted by porcorosso