Svinekød a la Rosso
Kender du det med at være knapt så kreativ, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke retter svinekød kan anvendes i? Man synes pludselig, det er svært at komme i tanke om andet end frikadeller – og hvordan laves de i øvrigt på bedste vis?
Vi har derfor samlet fem retter med svinekød – herunder de uundgåelige frikadeller.
Enebærgryde – De glade 60’ere
Enebærgryde – Enebærgryde har højst sandsynligt sneget sig ind i danskernes hjerter i 1960’erne, hvor gryderetter var det helt store hit. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos? Ved at klikke på det indledende link eller billedet kommer du til opskriften.
Koteletter i fad – Møre og saftige
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost! Vil man forkæle smagsløgene er koteletter i fad et oplagt valg. Sovsen holder koteletterne møre og saftige, og der skal ikke gøres et kæmpe arbejde i køkkenet. Smid dem blot i ovnen – så klarer den arbejdet for dig. Få inspiration til tilbehør til koteletter i fad, og find opskriften via det indledende link eller ved at klikke på billedet.
Skinkestang – Fed og flettet udgave
Skinkestang – Så er der dømt de glade 80’ere! Og her finder du en fed og flettet udgave af skinkestangen, da det er sådan, folk som oftest bedst kan lide den. Skinkestangen er et godt valg, hvis man ønsker at bruge sine rester i køleskabet, og så får den altså bare altid smilet frem hos gæsterne. Ved at klikke på det indledende link eller billedet kommer du til opskriften. Bon Appétit!
Svinemørbrad i ovn – Taknemmeligt kød
Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et taknemmeligt stykke kød. Det kan spises stegt, fyldt, indbagt eller svøbt – eller som hel eller bøffer. Mulighederne er mange, men alligevel synes man at glemme disse muligheder, når man står ved køledisken efter en endt arbejdsdag og er lidt i tvivl om, hvad aftensmaden skal bestå af. Her får du opskriften på en marineret svinemørbrad tilberedt i ovnen – klik blot på det indledende link eller billedet til højre.
Frikadeller – De uundgåelige
Frikadeller – Ingen frikadeller smager så godt som mors! Sådan er det vist bare. Retten, der tidligere har været kåret til Danmarks nationelret, vækker barndomsglæde og giver god stemning ved bordet. En god egenskab ved frikadeller er muligheden for variation – DU bestemmer, hvad der kommer i farsen. Eksempelvis kan nelliker og syltet appelsinskal være ingredienserne til julefrikadellerne. Få inspiration, og find opskriften ved at klikke på det indledende link eller billedet til højre.