Wallstickers til min lillebror

Posted By on februar 15, 2014

wallstickersMin lillebrors fødselsdag

Her til marts fylder min lillebror elleve år, og jeg har spurgt, hvad han ønsker sig. Han vidste allerede, hvad han skulle sige og svarede derfor et nyt værelse. Som hans eneste søster vil jeg selvfølgelig give ham, hvad han ønsker. Han bliver nemlig altid forkælet af mig. Min lillebror og jeg er skilsmissebørn, og dette har derfor gjort det nemt at ordne hans nye værelse. Mens han er i ugen hos mor, har jeg givet ham et nye værelse.

Hans værelse før

Før bestod hans værelse af en meget gammel og dårlig sofa, en masse træfarvede hylder med legetøj og lyseblå vægge. Nu er han ved at være en stor dreng, og han bruger derfor ikke meget af sit legetøj. Dertil ønsker han heller ikke baby-lyseblå vægge – som han selv siger. Han bruger meget tid på at spille på sin playstation og sin computer, og jeg har derfor tænkt mig at lave ham et spille-hjørne. Min lillebror fortjener kun det bedste af det bedste.

 

Hans værelse efter

Først skulle jeg male alle væggene, og jeg syntes også, at de skulle have et personligt præg. Min lillebror ville gerne have, at alle væggene skulle være sorte, men jeg synes, det måske vil være lige lovlig voldsomt. Derfor har jeg malet væggene hvide. En af væggene har jeg dog malet rød med en hvid ramme, for alligevel at give det lidt farve. Jeg har fjernet meget af hans legetøj og smidt både sofaen og træhylderne ud. Jeg har endvidere købt ham et sort skrivebord og en sort sofa. Som et personligt præg har jeg købt ham wallstickers. Det ene er et verdenskort der hænger på den røde væg, det andet er et logo fra hans yndlingsspil der hænger over sofaen. Jeg håber, han bliver glad for det.

Posted by porcorosso